Autor
Príspevok
| 30.01.2009 14:48 | Otázky a odpovede |
|
sak_pohoda user |
Mozete mi niekto poradit ako si mam dat temy na nokiu???stiahla som si do pc lenze ked to hodim na phone nemozem to nikde v mobile najst.....mam osobitne priecinky na hudbu fotky a na temy nemam neviem kde to mam ulozit....poradte niekto pls....niekto mi radil ze mam to dat cez pc suite ale nechce mi to nainstalovat nechapem preco:/neda sa to nejak inak??? |
| 24.06.2009 15:27 | Re: Temy na nokiu 6120 prosim pomozte |
|
frosty231 user |
aj ja mam 6120 a neviem si tam dat temy pls poradte aj hry instalacky alebo java hry poradte plssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss budem stastny |
| 17.07.2010 14:42 | Re: Temy na nokiu 6120 prosim pomozte |
|
cochces12 user |
presne aj ja mam Nokiu 6120c a nejdu mi na nej temy ?? precóó ?? prosim poedzte preco ?? |
| 02.08.2010 13:37 | Re: Temy na nokiu 6120 prosim pomozte |
|
Dominik221 user |
A ste si šetci istý že máte tento mobil?
Ako som pochopil, bud ste totálny idioti, alebo máte také mobily, že nevíte ani jak sa zapína! |
| 04.08.2010 21:01 | Re: Temy na nokiu 6120 prosim pomozte |
|
madman user |
no ja som na to prisiel.
musite stahnut temu ktora ma typ:súbor aplikácie Nokia Application Installer alebo skratke je to myslim .sis ,dat si ju kde kolvek do telefonu ci us medzi obrazky/hudbu na pamatovku potom vytiahnut kabel a ist do: Menu/Nastavenia/Spravca dat/Spravca suborov-v tomto treba prepnut na pamatovku tlacidlom vpravo a tam sa nachadzaju priecinky Doc., Hudba,ine...atd tam si us nejdete priecinok do ktoreho ste to temu presunuli. Ked ju najdete date len instalovat poklikat na ano vsade a je to. Ak vam pri instalacii vyhodi chybu ze certifikat nema platnost alebo nieco take, treba si prestavit datum na telefone o rok ci dva dozadu cize na miesto 2010 terba natukat 2009 alebo 2008 a spustit znova instalaciu temy. ja som ptr jednej musel prestavit as na 2006 a po skonceni instalacie kludne mozte nastavit aktualny datum. Dufam ze tymto niekomu pomozem. DS pozdravom madman! |
| 12.08.2010 07:32 | Re: Temy na nokiu 6120 prosim pomozte |
|
lacike10 user |
naistalujte temu chodte do nastavenia temy vseobecne a tam si len zvolite
|
[ pridať príspevok ]
[ späť na témy ]

home
pozadia
zvonenia
animácie, šetriče
témy